Un pacient mulțumește public cadrelor medicale care l-au îngrijit la spitalul Salvosan Ciobanca Zalău
Policlinica-Spital „Salvosan Ciobanca” Zalău – instituția medicală care redirecționează speranța de viață a pacienților.
Schimările majore intervenite în Univers și intervenția omului în multe coordonate ale evoluției, prin posibilitatea pe care le oferă descoperirile științei și tehnicii, conduc fără tăgadă la sporirea importanței actului medical în tot ce se petrece pe Terra. Principiul al II-lea al termodinamicii precizează că în natură în procesele irevesibileentropia crește. Evoluția Universului în baza acestui principiu este bine definit prin creșterea dezordinii. Legat de acestea, în coordonatele timpului omul va fi tot mai mult legat de termenul „stres”.
Pentru a rezolva această ecuație: „omul-stres” și a găsi soluțiile valabile, se impune implicarea actului medical în viața omului. Policlinica-Spital „”Salvosan Ciobanca Zalău, prin viziunea pe care și-a impus-o, a înțeles că actul medical devine tot mai complex, într-o continuă evoluție pentru a răspunde cerințelor oamenilor, care îndreptățiți doresc creșterea vârstei legate de speranța de viață.
Managerul instituției medicale, Dr. Ciobanca Vasile Petru și-a impus (și tenacitatea îl caracterizează) două coordonate de bază pentru ridicarea actului medical:
- Încadrarea instituției cu personal medical de cea mai înaltă pregătire profesională și colaborarea cu Centrul Universitar Medical Cluj-Napoca prin prestarea de servicii medicale ale unor prestigioși medici din centrul medical amintit
- Dotarea instituției cu cele mai performante aparate medicale pentru diagnostic și tratament. Sunt convins că, Dr. Ciobanca Vasile Petru va dota Policlinica-Spital cu aparatură de radioterapie și va scuti pe mulți cetățeni ai Sălajului să facă naveta la Cluj-Napoca pentru tratament
Cu o energie debordantă (în majoritatea cazurilor energie pozitivă) managerul instituției medicale Policlinica-Spital „Salvosan Ciobanca” Zalău reușește să încadreze instituția pe care o conduce cu cele mai bune cadre medicale și să aducă colaboratori cu nume, cadre universitare din Centrul Universitar Cluj-Napoca.
Prin investițiile făcute pentru dotarea instituției cu aparatură medicală de performanță în concordanță cu ultimele noutăți în domeniu, în încercarea să limiteze deplasările pacienților spre Cluj-Napoca pentru diagnosticare și tratament.
„Ca pacient de mai mulți ani al acestei instituții medicale nu pot să nu amintesc câtă încredere mi-au insuflat tot personalul cu care am venit în contact în această instituție.
Îm mod special vreau să aduc un „buchet” de gânduri de mulțumire doamnei Dr. Cristina Bora și doamnei Asist. Vica Zaharia care m-au acceptat ca pe un părinte și nu ca pe un pacient. Mă întreb, dacă în condițiile specifice de muncă, își dau seama cât bine mi-au făcut.
Am găsit și vreau să găsesc mereu un zâmbet care aduce mereu încurajare, reflectat în dorința mea legată de speranța la viață, la toate cadrele medicale și non-medicale cu care iau contact în Policlinica-Spital Salvosan Ciobanca Zalău”, transmite profesorul Opriș Ioan.