Vezi proiectele de hotărâre dezbătute în ședința Consiliului Local Municipal Zalău

Ordine de zi pentru ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Zalău din data de 04 noiembrie 2021, orele 09:00.
Aprobarea Ordinii de zi pentru ședința extraordinară din 04 noiembrie 2021.
1.Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local, în comisiile de evaluare a probei de interviu, în vederea organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
2.Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării documentațiilor tehnico-economice aferente lucrărilor de “Reabilitare și modernizare strada Căprioarei”, „Reabilitare și modernizare strada Stânei” din municipiul Zalău, jud. Sălaj.
3.Proiect de hotărâre privind actualizarea documentației tehnico-economice faza DALI pentru ”Modernizarea sistemului de iluminat public din Municipiul Zalău- etapa III”, în vederea participării la Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu.
4.Proiect de hotărâre privind mandatarea primarului Municipiului Zalău, reprezentantul legal al Municipiului Zalău în A.G.A. ADI ECODES Sălaj, să exprime un vot referitor la actualizarea tarifelor ca efect al modificării structurii costurilor, în cadrul Contractului de delegare nr. 479/07.12.2016.
Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *