Președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, organizează un concert caritabil de colinde pentru Anda Ciobanu

Președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău – viceprimarul Orașului Jibou, organizează alături de oameni cu suflet mare un concert caritabil de colinde pentru Anda Ciobanu – tânăra mămică din Zalău care a fost diagnosticată cu CANCER și care are nevoie de 50.000 de euro pentru operație și tratament.

„Pentru că nu puteam să rămânem indiferenți la strigătul de ajutor al colegei noastre Anda Ciobanu, care se luptă cu o boală cruntă, împreună cu Asociația Tinerilor Sălăjeni ne-am mobilizat forțele și am decis să organizăm un concert de colinde caritabil.

Dorim pe această cale să vă invităm pe toți să vă încântați sufletele cu minunatele colinde ale invitaților noștri, care au răspuns prezenți și ne sprijină în acest demers, și totodată să faceți o faptă bună și să donați din puținul dumneavoastră pentru a o ajuta pe Anda!

Despre asta e Craciunul: despre a-ți ajuta aproapele aflat în nevoie, despre a nu fi indiferent, despre a simți bucurie în suflet știind că ai facut o faptă bună!”, transmite președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *