Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, în mijlocul elevilor de Ziua Națională a Lecturii

Ionel Ciunt, Primarul Municipiului Zalău s-a aflat azi, pentru câteva zeci de minute alături de mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Silvania” Zalău și de profesoara Ioana Tuduce, la Biblioteca Județeană I.S.Bădescu, unde a fost marcată Ziua Națională a Lecturii, printr-o activitate mai puțin obișnuită, care din acest an se serbează în 15 februarie.

Elevii prezenți la aceste activități au avut asupra loc cartea preferată pe care au prezentat-o. Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău s-a arătat bucuros de cârțile citite de elevi, dar mai ales de temele cărților.

”Vă mulțumesc pentru invitația de a participa astăzi la această activitate mai neobișnuită, mai ieșită din cotidianul activităților noastre administrative, dar benefică pentru că fie și pret de o jumătate de oră dacă ne reamintim de niște lucruri care ne fac bine în viață sau în realitatea în care trăim, cred că este un lucru pozitiv. În prezent foarte puține persoane mai cumpără cărți, un studiu arăta că o persoană achiziționează o carte pe an, foarte puțin din punctul meu de vedere pentru o țară care vrea să ajungă în rândul țărilor dezvoltate. Avantajul lecturii este evident și trebuie să-i încurajăm și pe ceilalți care au alte preocupări și să le spunem că lectura este benefică din toate punctele de vedere. Mă bucur foarte mult că am participat la această activitate și sincer să fiu m-ați suprins cu seriozitatea și maturitatea cu care abordați aceste subiecte, care din punctul meu de vedere sunt pentru alte vârste”, a spus Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *