Proiectele de dezvoltare ale Municipiului Zalău, aflate în derulare, analizate în cadrul unei ședințe

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de viceprimarul Teodor Bălăjel, administratorul public, Călin Forț și de reprezentanți ai Direcțiilor Tehnice, Economice și de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, au avut o întâlnire de lucru cu toți constructorii și diriginții de șantier care execută lucrări în Zalău.

Tema discuțiilor a fost stadiul lucrărilor din municipiu și urgentarea lor pe cât posibil. Unele proiecte au un grad de realizare de sub 30 la sută, iar altele de aproape 99 la sută.

Tot în cadrul întâlnirii, Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău a dat asigurări constructorilor că, Primăria Zalău are resursa financiară astfel încât fiecare proiect început să poată fi finalizat.

”A fost o întâlnire de analiza a stadiului în care sunt proiectele de dezvoltare a Municipiului Zalău și găsirea unor soluții acolo unde situația o impune. Am asigurat partenerii noștri din contractele aflate în derulare că avem sursa financiară necesară astfel încât fiecare proiect început să poată fi finalizat”, a transmis primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *