Senatorul USR, Bob Virgil, „laudă” DNA că își face treaba în cazul Ion Rădoi

Fostul lider de sindicat de la Metrorex, Ion Rădoi, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru infracțiunea de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un sindicat, având ca scop obținerea de foloase necuvenite și șantaj.

Mafia de la Metrorex a fost dezvăluită de către fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care a atras atenția asupra neregulilor constatate în urma controalelor efectuate în mandatul său.

Bob Virgil Marius, senator USR PLUS de Sălaj: ,,Iată că, din când în când, instituții importante din domeniul justiției, în cazul de față DNA, își fac treaba.

Ca urmare a conflictului în care Cătălin Drulă a dezvăluit mafia existentă la Metrorex, Ion Rădoi a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un sindicat, având ca scop obținerea de foloase necuvenite și șantaj.

Să nu uităm că Rădoi nu e tocmai o persoană fizică ci un reprezentant al unui sistem corupt de relaționare a unor sindicate cu statul, iar Drulă a fost primul ministru al Transporturilor care a avut curajul să lupte cu el, deși printre acuzațiile procurorilor DNA este și aceea că Rădoi exercita presiuni asupra miniștrilor și îi amenința cu greve și proteste nelegale.

Așadar, nu pot să nu mă întreb unde ar fi infrastructura acestei țări dacă Drulă nu ar fi fost silit să demisioneze? Unde ar putea ajunge România dacă oamenii care gândesc politici coerente în interesul țării, pe termen lung ,ar fi lăsați să-și facă treaba?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *