Primarul Ionel Ciunt, în continuare interesat de dezvoltarea municipiului pe fonduri europene

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău a avut o întâlnire de lucru cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Attila Cseke, în care s-a discutat despre dezvoltarea municipiului Zalău pe fonduri europene.

De asemenea, Ionel Ciunt a solicitat și programarea recepție la Cinematograful Scala, investiție finalizata. Mai mult, primarul Ionel Ciunt a discutat și desprea construirea unei noi creșe în Zalău.

„Am avut o întâlnire cu domnul ministru al Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Attila Cseke, în cadrul căreia am discutat despre proiectele viitoare privind dezvoltarea municipiului Zalău prin Programul Național de Investiții, dar și despre proiectele aflate în execuție (Baza Sportiva Tip 1, Baza Sportiva Tip 2 și Bazinul didactic de înot).

Am solicitat, de asemenea, programarea recepției la cinematograful Scala, investiție finalizata și am discutat despre semnarea contractului privind construirea unei noi creșe”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *