SIMEX sponsor al Asociației Producătorilor de Mobilă din România la împlinirea a 30 de ani de activitate

Directorul producătorului de mobilă Simex din Sălaj, Dumitru Blaga, a fost ales vicepreşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România (APMR). El vine cu o experienţă de 33 de ani în industria lemnului, în care activează din 1986.

Cât de repede au trecut 3 decenii și ce au însemnat pentru oamenii care reprezintă industria mobilei, vă invităm să descoperiți în acest film, realizat cu resurse minime, dar din toată inima de echipa de specialiști în comunicare și imagine care realizează Revista MOBILA.

Pentru a păstra tradiția, echipa Revistei MOBILA a realizat și o broșură aniversară, care poate fi răsfoită aici, în mai puțin de 5 minute.

Aniversarea a avut loc la data de 23 septembrie 2022, la Centrul de evenimente Pentagon din București, în prezența a circa 100 de producători de mobilă și invitați ai APMR. Accesul la eveniment a fost posibil doar pentru companiile care au susținut financiar CAMPANIA DE PROMOVARE A INDUSTRIEI MOBILEI și organizarea evenimentului aniversar.

Mulțumim celor 34 de companii care au înțeles importanța derulării campaniei de comunicare

Prin intermediul acesteia ne-am făcut cunoscute realizările, dar am arătat și problemele pe care le întâmpinăm acum când România, la fel ca și alte țări din Europa, se confruntă cu o criză economică care pare a nu avea soluție.

La data de 8 septembrie, am organizat o conferință de presă, care s-a concretizat prin apariții media pe cele mai importante televiziuni naționale și în toate publicațiile economice. Vezi aici detalii despre eveniment https://www.industriamobilei.ro/criza-fara-precedent-in-industria-romaneasca-de-mobila/, iar aparițiile media pot fi citite aici.

La data de 22 septembrie, am organizat dezbaterea intitulată CUM SALVĂM INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ DE MOBILIER ȘI DE PRODUSE DIN LEMN, unde au participat producători de mobilă, decorațiuni și accesorii, distribuitori de echipamente și utilaje și reprezentanți ai mediului academic, din toată țara, iar din partea autorităților statului au fost prezenți BARNA TÁNCZOS, ministrul Mediului, FLORIN SPĂTARU, ministrul Economiei, DIMITRIE – HORAȚIU CLEPAN, secretar de stat Ministerul Antreprenoriatului, ION CODRUȚ BÎLEA, director Fond Forestier ROMSILVA. Parlamentul României este reprezentat de senatorul STEFAN RADU OPREA, liderul grupului PSD.

Asociația Producătorilor de Mobilă din România a cerut atunci declararea industriei de mobilă drept ramură economică strategică, pentru a putea fi implementate măsuri reale de susținere a acestui sector economic.

 Vezi aici despre eveniment https://www.industriamobilei.ro/cum-salvam-industria-romaneasca-de-mobilier-si-de-produse-din-lemn/, iar aparițiile media pot fi citite aici.

Evenimentul a marcat 30 de ani de existență a Asociației Producătorilor de Mobilă din România, dar și deschiderea Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2022, care s-a desfășurat în perioada 22-25 septembrie, în Pavilionul B2, ROMEXPO.

Sperăm că toți membrii APMR au înțeles necesitatea campaniei de promovare și organizarea evenimentului aniversar.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Credem că succesul activităților prestate cu dăruire și implicare v-au convins să ne fiți alături pe viitor. Vom gândi și vă vom propune noi acțiuni de susținere a industriei de mobilă și de sensibilizare a autorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *