Comisarul șef Lupu Florin, noul adjunct al Poliţiei Municipiului Zalău

 

Bătălie mare pe funcția de adjunct al Poliţiei Municipiului Zalău. Printre cei patru candidați au fost șeful Biroului Rutier Bogdan Olteanu și șeful Biroului Ordine Publică Lupu Florin, cel care a și câștigat concursul cu nota finala peste 8.

Concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de adjunct al șefului Poliției Municipiului Zalău a avut loc la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, din municipiul Zalău, strada Tudor Vladimirescu, nr. 14 A, judeţul Sălaj, în data de 27 aprilie 2023.

S-au înscris patru candidati care, anterior concursului, la 12 aprilie a.c., au susținut evaluarea psihologică.

Concursul a constat în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, pe baza tematicii și bibliografiei aferente.

După susținerea interviului și afișarea notei candidaților, în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, candidații au putut depune contestații, care au fost soluţionate de către comisia de soluţionare a contestaţiilor în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a acestora. La finalizarea soluționării contestațiilor, pe pagina de internet a instituției au fost postate rezultatele finale.

Cine este noul adjunct al Poliției Municipiului Zalău 

Comisar șef de poliție Lupu Florin Cristian în vârstă de 41 ani în prezent șef birou la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban – Poliția Municipiului Zalău.

Este încadrat în M.A.I. din anul 2004 având o vechime efectivă în sistemul național de apărare și ordine publică de peste 18 ani.

La Poliția Municipiului Zalău activează din anul 2010, fiind ofițer în cadrul Biroului Rutier în perioada 2010 – 2016, iar din anul 2016 până în prezent a îndeplinit funcția de șef birou la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban, unde are în coordonare 3 compartimente cu peste 50 de polițiști.

Este absolvent de studii superioare în domeniul juridic, iar ulterior acestora a urmat cursurile programului de masterat „Managementul activitatilor de ordine publica si siguranta nationala” din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti precum și ale cursului postuniversitar „Drepturile omului in institutiile de de ordine publica si siguranta publica” în cadrul aceleași instituții de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *