Au început lucrările de modernizare a sensului giratoriu din Brădet

Viceprimarul Teodor Bălăjel anunță că au început lucrările pentru o reamenajare cu ambiții a sensului giratoriu de la intrarea în Zalău dinspre Cluj.

„Vrem să fie o carte de vizită cât mai bună pentru orașul nostru, după ce am reușit modernizări de amploare și continuăm la scară mare cu lucrări cuprinzătoare pentru a face Zalăul cât mai funcțional și mai frumos, inclusiv cu intervenții consistente și în cartiere”, spune viceprimarul Bălăjel.

Pentru a face acest sens giratoriu nu doar util, ci și foarte frumos, viceprimarul Bălăjel a avut zilele trecute întâlniri și a discutat în detaliu cele mai bune soluții cu responsabilii din Direcția tehnică a Primăriei Zalău și cu responsabilii de proiect de la firma Cemacon, care finanțează această lucrare, în virtutea colaborării asupra căreia municipalitatea a convenit cu conducerea firmei după ce aceasta și-a anunțat intențiile de a o implica în proiecte de responsabilitate socială.

„Am fost vineri în teren cu directorul Ioan Miclea de la Citadin, firma administrată de Primărie cu care executăm lucrările, pentru a ne asigura că dăm cea mai bună calitate și vizibilitate noii amenajări, cu gazon și arbuști, flori, elemente de construcție decorative, iluminat stradal și arhitectural”, transmite viceprimarul Bălăjel.

Prin parteneriatul cu Cemacon, prin care compania oferă sprijin pentru modernizări în oraș, Primăria Zalău va amenaja și sensul giratoriu din care se intră pe Șoseaua Ocolitoare, din direcția Panic. Iar Cemacon și-a anunțat disponibilitatea de a susține și alte amenajări importante pentru Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *