Ziua Imnului Național sărbătorit în Parcul Central din Zalău

🇹🇩Ziua imnului național – ”Deșteaptă-te române”, marcată la Zalău printr-un ceremonial militar și religios, desfășurat în Parcul Central Municipal.

Municipiul Zalău a fost reprezentat de viceprimarul Teodor Bălăjel care a purtat cu cinste si onoare tricolorul înlocuindu-l pe primarul Ionel Ciunt.

La eveniment au fost prezenți prefectul Dari Toma, președintele CJ Sălaj Dinu Iancu-Sălăjanu, subprefectul Florin Florian, vicepreședintele CJ Claudiu Bîrsan, viceprimarul Nicolae Fazakas, inspector școlar general ISJ Gheorghe Bancea, cadre militare si reprezentanți ai structurilor MAI.

🇹🇩Imnul ”Deșteaptă-te, române” pe versurile poemului patriotic ”Un răsunet” scris de Andrei Mureșanu a fost cântat pentru prima dată, de un grup de tineri condus de Anton Pann, pe 29 iulie 1848, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea.

Sărbătorim cu mândrie azi Ziua Imnului Național, simbol al identității și unității noastre. Imnul ne unește vocile și inimile, ne împrospătează de fiecare dată angajamentul de a contribui la bunăstarea comunității.
Imnul să ne însoțească mereu în momentele importante și să ne reamintească de datoria pe care o avem față de națiune.
La mulți ani! – transmite viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *