Șoferi prinși în trafic fără permis sau cu permisul de conducere suspendat

La volan, având suspendat dreptul de a conduce.

La data de 27 iulie a.c., pe drumul județean 108 A, în afara localității Someș-Odorhei, polițiștii Secției 3 Poliţie Rurală Jibou au oprit în trafic pentru control o autoutilitară, condusă de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Bixad, județul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 60 de ani are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La volan, fără permis.

Duminică, 28 iulie a.c., la ora 22.30, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Zalău, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din localitatea Derșida, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La volanul unui autoturism, fără permis de conducere.

La data de 29 iulie a.c., la ora 21.20, în localitatea Creaca, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Zalău.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetat penal, după ce a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce.

Luni, 29 iulie a.c., la ora 23.10, în localitatea Creaca, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din localitatea Buciumi, în timp ce conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *