Deputatul Liviu-Ioan Balint a primit cea mai înaltă distincție a Episcopiei Sălajului

Duminică, 15 septembrie 2024, Preasfințitul Părinte Petroniu s-a aflat în mijlocul credincioșilor din Parohia Rona, Protopopiatul Jibou, pentru a binecuvânta lucrările efectuate la lăcașul de cult. Cu acest prilej, Preasfinția Sa a oficiat și slujba de reîntemeiere a Sfintei Mese, ca urmare a deteriorării acesteia în decursul timpului și a săvârșit Sfânta Liturghie, împreună cu un sobor de preoți și arhidiaconi.

La eveniment a participat și deputatul Liviu-Ioan Balint, alături de sute de credincioși.

În cadrul Dumnezeieștii Liturghii, Preasfinţitul Părinte Petroniu a oferit domnului deputat Liviu-Ioan Balint Crucea Sălăjană pentru mireni, în semn de apreciere pentru ajutorul acordat Sfintei Biserici.

Crucea Sălăjană este cea mai înaltă distincție bisericească din Episcopia Sălajului.

„Este o mare onoare pentru mine și o împlinire sufletească să primesc acest semn de prețuire și binecuvântare, un dar neprețuit – ,,CRUCEA SĂLĂJANĂ”, cea mai importantă distincție oferită unui credincios mirean. Îi MULȚUMESC Preasfințitului Părinte Petroniu Episcop al Sălajului pentru onoarea și imensa bucurie pe care mi le-a prilejuit astăzi. Consider înalta distincție primită ca fiind un DAR DE SUFLET. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!” – transmite deputatul Liviu Balint. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *