Horațiu Cosma, USR Sălaj: „Festivalul papagalilor în campanie electorală: Lucian Bode, pe centura Zalău, laudă”

Vineri secretarul general al PNL, Lucian Bode, a făcut o scurtă vizită pe șantierul Variantei Ocolitoare a Zalăului și a lăudat ritmul bun de lucru al firmei chineze Sinehydro.
Imediat după ce a făcut postarea pe pagina personală de Facebook unde a postat un text și imagini de pe șantier, USR Sălaj a criticat modul de promovare electorală adoptată de Bode.
Horațiu Cosma este un tânăr sălăjean care a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor condus de Cătălin Drulă, parte din Guvernul PNL-USR. La alegerile parlamentare din 1 Decembrie, Horațiu Cosma deschide lista USR Sălaj la Camera Deputaților.
Horațiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor: „Festivalul papagalilor în campanie electorală: Lucian Bode, pe centura Zalău, laudă ”ritmul foarte bun de lucru”.
Lucian Bode este deputat de Sălaj de 16 ani, din anul 2008. Timp în care nu a mișcat un deget pentru deblocarea șantierului la centura Zalăului.
Se pregătește să ceară votul sălăjenilor pentru încă 4 ani. Și s-a gândit că dă bine la alegători să își facă niște poze pe șantier, poate îi mai păcălește o dată.
Realitatea e că lucrările pentru Varianta Ocolitoare Zalău au început în forță în 2021, în mandatul USR, după rezolvarea integrală a birocrației. Ar fi trebuit să fie gata anul trecut. Dar șantierul s-a împotmolit după ce Sorin Grindeanu nu a rezolvat actualizările financiare și nu a plătit constructorul.
De un an și jumătate, proiectul e în prelungiri. A ajuns abia la 70%, iar lucrările avansează cu frâna de mână trasă. Nu se va termina nici anul acesta. Zălăuanii nu scapă nici în 2024 de aglomerație și de poluare. Dar lui Bode nu îi pasă. El e în campanie electorală. După ce se va vedea cu sacii în căruță, nu o să îl mai vedem până în 2028 pe șantierele din Sălaj”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *