VIDEO| Șimleuanul Bogdan Măgureanu alias Kamaz, luptă în RXF contra băimăreanului Adi Lupșe

Gala RXF 47 va avea loc pe 24 septembrie 2024 și se vă desfășura în Sala Polivalentă din București. Cine sunt participanții la această gală, cote pariuri și informații necesare o să le gășiți puțin mai jos în articol.

În gala din 24 septembrie lupă și sălăjeanul Bogdan Măgureanu, alias Kamaz, originar din Șimleu Silvaniei. Kamaz va lupta contra băimăreanului Adrian Lupșe, un boxer de 149 de kilograme.

Kamaz susținut de sute de sălăjeni din tribune

Sute de sălăjeni și-au arătat interesul pentru acest meci din RXF, astfel că se vor deplasa la București să vadă bătaia pe viu în Sala Polivalentă.

Kamaz are imn, și-a scos piesă dedicată pentru lupta din RXF

RXF sau Real Extrem Fighting este organizatorul cu cele mai explozive gale din România atunci când vine vorba despre sportul de contact. Aceștia au demostrat că o gală dedicată influencerilor poate produce un spectacol demn de vizionat de către toată lumea. Lucrurile s-au dezvoltat un pic și deja putem spune că din această gala vom avea parte de niște lupte la profesioniști. De asemenea, promoterul galei ne propune niște piramide extrem de interesante care, cu siguranță, vor fii apreciate de către publicul prezent.

Cine se luptă în gala RXF 47? Adi Lupșe favorit în fața lui Kamaz

Pentru a face lucrurile mai simple, am creat un tabel care include toate meciurile din gala RXF 47, împreună cu cotele de pariuri pentru fiecare luptător, oferite de casa de pariuri Las Vegas.

Meci Cota
Yamato vs Neveu 1.15 vs 4.20
Lupse vs Kamaz 1.25 vs 3.20
George vs Ionescu 1.20 vs 3.60
Preda vs Piciu 1.85 vs 1.75
Tatiana vs Bettyshor 2.90 vs 1.30
Yuki si Capone vs Butucel 2.50 vs 1.40
Angello vs Dinu vs Codrut vs Popovici vs Diamondz Cote Las Vegas
Dan vs Zanoaga vs Bobicioiu vs Vasiloni vs Mund Cote Las Vegas
Ruxandra vs Hristea Cote Las Vegas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *