Tânăr reținut de polițiști pentru furt auto și conducere fără permis

Doi tineri, cercetați de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și complicitate la furtul în scop de folosință.

La data de 24 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii administrării probatoriului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat și cercetat un tânăr de 20 de ani, din Zalău, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și un alt tânăr, de 21 de ani, din municipiul Baia Mare, bănuit de complicitate la furtul în scop de folosință.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 10 spre 11 septembrie a.c., tânărul de 20 de ani, cu complicitatea celui de 21 de ani, ar fi sustras un autoturism parcat pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, autoturism pe care l-ar fi condus, fără a deține permis de conducere, până în apropierea străzii Mircea Eliade, unde l-a abandonat.

Astfel, în urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de tânărul de 20 de ani, fiind ulterior prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, care a dispus, față de acesta, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *