Șimleuanul Kamaz l-a învins pe Adi Lupșe în gala RFX

Așteptată de foarte multă lume, lupta dintre Kamaz, pe numele său Bogdan Măgureanu și Adi Lupșe, a fost una care s-a terminat în două reprize. Kamaz l-a învins pe Adi Lupșe în gala RFX.

Kamaz l-a învins pe Adi Lupșe în gala RFX.

Specialiștii săun că lupta nu a fost una spectaculoasă și nu s-a lăsat cu scene calde, așteptate de public.

Cei doi luptători s-au contrat săptămâni bune înainte de meci. În timpul partidei însă, Adi Lupșe părea epuizat din punct de vedere fizic, iar Kamaz nu prea dornic de o luptă pe cinste în cușcă.

În repriza a doua, Kamaz l-a făcut să cedeze pe Adi Lupșe, printr-un armbar. Pentru necunoscîtori este vorba despre un procedeu de blocaj al brațului.

O blocare a brațului este foarte utilă, deoarece imobilizează adversarul și îl imobilizează la sol. O blocare a brațului care hiper-extinde cotul este cunoscută sub numele de armbar și include armbar-ul tradițional (apăsarea cotului pe coapsă sau șolduri), armbar-ul triunghiular al umerilor (în care o figură în patru este blocată cu picioarele) și armbar-ul shotgun (în care încheietura adversarului este plasată în axilă, folosind antebrațul ca punct de sprijin).

Kamaz felicitat după victorie de Meme Stoica

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Meme Stoica, a intrat în cușca RXF cu un tricou FCSB pe el!

Meme Stoica a fost prezent la confruntarea dintre Kamaz (Bogdan Măgureanu) și Adi Lupșe, iar oficialul FCSB a intrat în ring după ce apropiatul lui Gheorghe Mustață și al Peluzei Nord a câștigat confruntarea din cadrul galei 47 RXF.

Mihai Stoica a intrat imediat după ce lupta s-a terminat și cu un tricoul al echipei pe care o reprezintă, FCSB, pentru a-l premia pe Kamaz pentru victoria din lupta cu Adi Lupșe. Luptătorul a ținut să mulțumească la finalul luptei pentru sprijinul oferit de Peluza Nord și Gheorghe Mustață.

„Mare bucurie avem că un mare sportiv este suporterul nostru. Am venit să demonstrăm că și noi putem fi suporterii unui mare sportiv. Felicitări, Kamaz!”, a declarat Mihai Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *