PSD Sălaj: „Premierul Marcel Ciolacu este singura voce responsabilă care asigură guvernarea țării”

În haosul provocat de PNL pentru că nimeni nu le votează „Legea imorală Iohannis”, premierul Marcel Ciolacu este singura voce responsabilă care asigură guvernarea țării și vine cu soluții la problemele cetățenilor.
#Marcel_Ciolacu dovedește, prin acțiunile sale, că interesele naționale sunt superioare față de mizele mărunte de partid. În timp ce PNL atacă și dezbină, Marcel Ciolacu vine cu soluții pentru sinistrați, pentru fermieri și pentru medici.
Aceasta este diferența: Marcel Ciolacu unește, construiește și asigură stabilitatea guvernării, în timp ce Ciucă și PNL dezbină, dărâmă și aruncă țara în instabilitate.
o În timp ce, ieri, liderii PNL atacau la unison guvernarea și miniștrii PSD, premierul Marcel Ciolacu aproba un nou sprijin pentru sinistrați, noi fonduri suplimentare pentru fermieri și majorarea veniturilor medicilor din ambulatoriul de specialitate.
Asta este diferența dintre cei doi candidați la Președinție: Ciucă se pozează cu sinistrații, după care își pune partidul să arunce țara în criză, premierul oferă soluții concrete sinistraților și asigură bună guvernare a României.
Comunicat de presă emis de PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *