USR Sălaj a strâns mii de semnături pentru susținerea candidaților la prezidențiale și parlamentare

Conducerea USR Sălaj mulțumește sălăjenilor pentru numărul mare de semnături de susținere date pentru candidatul la alegerile prezidențiale – Elena Lasconi, dar și pentru semnăturile de sprijin date pentru candidații la alegerile parlamentare – Horațiu Cosma la Camera Deputaților și Ardelean Cosmin la Senat.

„Mulțumim pentru semnături! 🙌 Împreună, am strâns numărul de semnături cerute de lege pentru depunerea candidaturilor la alegerile prezidențiale și parlamentare.

💙 Datorită ție, suntem cu un pas mai aproape de a avea un președinte care înțelege ce se întâmplă în țară, care se implică, căruia îi pasă și care are un plan de țară: Elena Lasconi. Suntem mai aproape de a avea oameni onești și competenți în Parlament: senatorii și deputații USR.
💙 Mulțumim miilor de membri și de voluntari USR care au petrecut sute de ore în stradă, printre oameni, și-au strâns semnăturile pe bune.
💙 Mulțumim vouă, care v-ați oprit și v-ați luat câteva minute din timpul vostru pentru a semna pentru Elena Lasconi și pentru USR.
💙 Mulțumim celor care au semnat online și celor care au strâns semnături de la rude, colegi, prieteni. Nu am fi reușit fără voi toți.
Datorită vouă, suntem mai aproape de o Românie prosperă pentru toți, nu doar pentru unii”, transmite USR Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *