Accident mortal în localitatea Huseni, comuna Crasna

Noaptea trecută, 9 septembrie, la ora 01:15, pe Drumul Județean 191C, la km 3+900 de metri, în localitatea Huseni, comuna Crasna s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor două.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe drumul sus-menționat, din direcția Nușfalău către Huseni, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu parapetul metalic al unui cap de pod.

În urma evenimentului, conducătorul auto și pasagerul stânga spate, un tânăr de 16 ani,din comuna Crasna au decedat la fața locului.

De asemenea, alte două pasagere, ambele de 14 ani, din comuna Crasna, au fost rănite ușor și transportate la o unitate medicală pentru investigații.

Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili, cu exactitate, cauza și împrejurările producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *