Accident rutier grav cu două victime în Huseni

Luni, 4 decembrie a.c., la ora 18.05, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în localitatea Huseni, s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 52 de ani, din localitatea sălăjeană Nușfalău, în timp ce conducea o autoutilitară, pe direcția Crasna – Nușfalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi observat o altă autoutilitară, care staționa pe partea dreaptă a sensului său de mers și ar fi intrat în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului rutier, doi bărbați, de 56 și 45 de ani, pasageri în autoutilitara condusă de bărbatul de 52 de ani, au suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate medicală.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *