Accident rutier în Zalău. Un tânăr a intrat cu mașina într-o conductă de gaz

Duminică, 17 decembrie a.c., la ora 16.21, polițiștii din Zalău au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiul Zalău, a avut loc un eveniment rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr de 19 ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, pe un carosabil umed, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar într-o curbă spre stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi acroșat un stâlp de iluminat public, fiind apoi proiectat într-o conductă de gaz și în gardul unui imobil.

În urma acroșajului, au fost produse avarii la gardul imobilului, fără a fi afectată conducta de gaz sau stâlpul de iluminat stradal.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului și ulterior, fiind transportat la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *