Acţiune a poliţiştilor pe raza Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău

Şase persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni au fost identificate ieri de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău ca urmare a unei acţiuni ce a avut ca scop prevenirea faptelor antisociale şi siguranţa traficului rutier. Peste 50 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate.  

La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii au desfăşurat o acţiune în comunele arondate Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, scopul fiind prevenirea faptelor antisociale, siguranţa traficului rutier şi identificarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, din care 40 au fost la regimul circulaţiei rutiere (depăşire neregulamentară, nerespectarea regimului legal de viteză, neutilizarea centurii de siguranţă etc.), trei la OUG 97/2005 privind domiciliul şi reşedinţa, două sancțiuni la Legea nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 15750 lei.

De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, două permise de conducere pentru depăşire neregulamentară. Au fost retrase şi cinci certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au identificat şase persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.

La activităţi au mai participat poliţişti criminalişti şi reprezentanţi din cadrul Registrului Auto Român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *