Acțiune de voluntariat pentru ecologizarea comunei Letca, coordonată de Bogdan Brazdău

Un grup de cetățeni din comuna Letca au realizat în cursul zilei de sâmbătă o acțiune voluntară de ecologizare pe raza comunei unde erau depozitate și împrăștiate mai multe tipuri de deșeuri. Inițiatorul acțiunii a fost Bogdan Brazdău, pompier în cadrul ISU Sălaj, cel care a adunat grupul de voluntari la nivelul comunei Letca.

Nici administrația locală nu stă cu mâinile în sân. Primarul Dorel Liviu Man s-a implicat și a participat la acțiune, a muncit cot la cot cu voluntarii pe care i-a sprijinit cu saci menajeri pentru depozitarea gunoaielor.

Bogdan Brazdău este un cetățean foarte implicat în comunitate, fiind un exemplu de urmat atât prin prisma meseriei de salvator, cât și prin muncile câmpului pe care le desfășoară cu mare pasiune – livadă, agricultură (munca câmpului), crescător de ierpuri, etc.

„Salvatorul” de la Letca

În anii trecuți un puternic incendiu a cuprins locuința familie Pantea Teodor din localitate Letca, iar flăcările puternice au distrus o parte din agoniseala de o viață a familiei. Norocul a făcut ca Bogdan Brazdău să fie acasă și fiind un om cu inimă bună s-a implicat pentru stingerea incendiului până la sosirea echipajelor de pompieri, ceea ce a dus la salvarea unei bune părți din locuință. Bogdan este cunoscut în comunitate ca fiind un om cu suflet mare, un om cu inițiativă și implicat ca voluntar în mai multe acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *