Acțiune în sistem integrat la Sărmăşag, coordonată de IPJ Sălaj

La data de 22 decembrie, în intervalul 08:00-20:00, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Sărmășag, împreună cu polițiștii Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj și specialiștii Registrului Auto Român, au acționat în comun pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică în zona de responsabilitate.

În cadrul activităților întreprinse au fost legitimate aproape 200 de persoane și au fost controlate peste de autovehicule.

Totodată, au fost verificate 7 obiective economice, cu privire la respectarea legislației în vigoare.

Efectivele angrenate au aplicat 51 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei.

Polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravențioale pentru nerespectarea măsurilor de protecție instituite de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și au verificat 60 de persoane aflate în carantină la domiciliu.

Recomandăm toturor cetățenilor să respecte prevederile legislative în vigoare și măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii pandemiei.

One thought on “Acțiune în sistem integrat la Sărmăşag, coordonată de IPJ Sălaj

  1. Gargară ieftina.De ce nu ati fost in Voievodeni sau la Pusta Cehei?Acolo nu va duceti ca vi frica, așei?Mergeți unde nu prea is probleme, numa sa mai bifați la reclama. Vai de voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.