Administratorul județului, Paul Maghiu, primit cu pâine și sare la un eveniment în Comuna Rus

Autoritățile locale din Comuna Rus au organizat un eveniment inedit chiar de Ziua Națională a României, când au dezvelit bustul preotului Aurel Bilțiu, personalitate istorică și culturală. La eveniment, primarul Comunei Rus, Aurel Cozma, a invitat și lideri de la nivel județean, printre care administratorul județului, Paul Maghiu, inspectorul școlar general Vasile Bulgărean și directorul adjunct al firmei de pază a CJ Sălaj, Dănuț Crișan.

Invitația a fost adresată și președintelui CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, care nu a putut-o onora, deoarece a fost invitat în județul Sibiu, unde a susținut un recital cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Astfel că invitații de la nivel județean au fost întâmpinați conform tradițiilor locale, cu pâine și sare, de către doi tineri frumoși din sat.

„Eveniment deosebit de emoționant petrecut de Ziua Nationala a Romaniei, in comuna Rus – dezvelirea bustului Preotului Aurel Biltiu, memorandist, semnatar al Marii Uniri si senator al Romaniei Mari. Multumim elevilor si profesorilor, conducerii Scolii Gimnaziale Nr. 1 Rus, pentru frumoasele cantece si poezii patriotice recitate. Salutam prezenta mostenitorilor familiei Biltiu, prezenta reprezentantilor Consiliului Judetean Salaj, a Inspectoratului Scolar Judetean Salaj si nu in ultimul rand al Consiliului Loacal Rus si a cetatenilor comunei Rus”, spune primarul Cozma Ioan Aurelian. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *