Administratorul SC Avril, Ioan Savu, continuă să sprijine financiar Spitalul Județean Zalău prin donații consistente

Firma de construcții SC Avril SRL împarte succesul cu comunitatea prin donații generoase către Spitalul Județean de  Urgență Zalău.
​Recunoscută pentru capacitatea de a aborda și a duce la bun sfârșit mari lucrări de construcții de calitate în toată țara, inclusiv în județul Sălaj, firma SC Avril SRL și-a făcut un obicei din a împărți succesul său cu comunitatea.
Administratorul firmei, Ioan Savu, este și el cunoscut pentru calitatea lui de a fi orientat spre nevoile oamenilor. Pe parcursul anului 2019 a făcut o serie de donații consistente către Spitalul Județean de Urgență Zalău, pentru achiziționarea de aparatură performantă și echipamente medicale.
Recent, Ioan Savu a făcut o nouă donație în bani, de data aceasta pentru Secția Neurologie, unde a direcționat suma de 9500 lei pentru achiziționarea de dispozitive de transport.
„Dragi prieteni,
Am convingerea că semnul cel mai clar al solidarității umane este acela de a sprijini sistemul de sănătate. În acest sens, am reușit și de data aceasta să sponsorizez Spitalul Județean de Urgență Zalău – Secția de Neurologie cu suma de 9.500 RON, în vederea achiziționării de dispozitive de transport.
Împreună putem lupta cu succes pe frontul sănătății! Și nu este fericire mai mare decât aceea să ai conștiința că poți fi util pentru semenii tăi, că poți să le alini suferința!”, transmite administratorul SC Avril SRL, Ioan Savu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *