Adrian Feher după ce SCM Volei Zalău a devenit vicecampioana României

Zalăul este surpriza campionatului național de volei masculin, ținând cont de faptul că SCM Volei Zalău se află la prima participare. Zalăul a devenit vicecampioana României după un campionat în care a fost foarte aproape de titlu, reușind să bată de două ori campioana României, Galațiul.

Un alt aspect important de menționat despre SCM Volei Zalău este faptul că a băut toate echipele cu pretenții din voleiul românesc – Steaua, Dinamo sau Craiova.

Reușita echipei zălăuane este cu atât mai notabilă cu cât a fost realizată cu un buget la jumătate față de ce au avut la dispoziție celelalte echipe.

Ținem să amintim faptul că SCM Volei Zalău se dovedește a fi un proiect de succes și datorită faptului că antrenorii Sorin Pop și Marius Lazăr, și nu în ultimul rând managerul Feher Adrian, sunt multipli campioni naționali la volei masculin.

Deci este foarte clar că voleiul din Zalău se află pe cele mai bune mâini.

„Acuma la finalul sezonului când toate lucrurile sunt la locul lor, așezate și voleiul sălăjean l-am readus la vârf, în campionatul național și în Europa, aș vrea să le mulțumesc acestor băieți minunați, niște băieți de mare caracter care s-au autodepășit și efectiv au tras până în ultima clipă făcând cinste orașului nostru.

Antrenorii la fel, s-au descurcat de minune, chiar dacă nu tot timpul au avut la îndemână foarte multe soluții, dar au demonstrat și s-au comportat ca și niște adevărați campioni, conducând echipa magistral pe tot parcursul sezonului.

A contat foarte mult experiența lor, iar pe lângă faptul că sunt doi antrenori foarte buni, sunt și prieteni buni, acest lucru ajutându-i la o colaborare excelentă.

Ca orice proiect care este finanțat din bani publici presiunea și așteptările sunt mult mai mari. Pentru noi un loc în afara zonei cupelor europene ar fi fost considerat un eșec, fiind sigura echipă sălăjeană care are 10 participări consecutive în cupele europene.

Titlul de vicecampionă ne bucură, dar ne și obligă pentru sezonul următor. Suntem conștienți că sezonul următor vom avea o luptă pe trei fronturi – campionat, Cupa României și cupele europene, dar cu ajutorul Primăriei Zalău și al oamenilor din mediul privat care ne-au susținut, sunt convins că ne vor susține în continuare pentru ca proiectul SCM Zalău să continue pe o cale ascendentă, fiind singura echipă care reprezintă Sălajul în Europa”, a declarat în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj, managerul echipei Adrian Feher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *