Adrian Feher – SCM Volei Zalău, înainte de Cupa României: „Ne dorim să câștigăm fiecare meci”

La mijlocul lunii ianuarie s-a reluat Divizia A1 la volei masculin, cu primul turneu din returul campionatului. Echipa antrenată de Sorin Pop și Marius Lazăr a obținut în primele două meciuri din retur o victorie cu Dejul și o înfrângere cu campioana Arcada Galați, reușind să-și păstreze locul 2 în campionat. Următorul turneu din campionat are loc în perioada 12 – 14 februarie.

Cupa României – cel mai accesibil trofeu

Până la jocurile din campionat din luna februarie, SCM Volei Zalău va juca în Cupa României, competiție organizată la Cluj. Mâine, 28 ianuarie SCM Volei Zalău va juca primul meci cu U CLuj – gazda turneului, o echipă modestă. Dacă voleibaliștii lui Sorin Pop trec de Cluj, va da peste echipa de volei a Craiovei, o echipă puternică, greu de bătut.

Adrian Feher – managerul SCM Volei Zalău a declarat pentru Monitorul de Sălaj că: „Ne deplasăm la Cluj unde dorim să obținem cel puțin victoria cu U Cluj, iar dacă trecem de gazedele competiției urmează meciul de foc cu Universitatea Craiova care este o echipă puternică având în componență mai mulți jucători ai echipei naționale de volei masculin, fiind condusă de pe bancă chiar de selecționerul echipei României.”

SCM Volei Zalău se bate la victorie în fiecare meci

Managerul echipei de volei a municipiului Zalău, Adrian Feher spune că: „Zalăul este o echipă care mereu a avut obiective îndrăznețe și nici acest an nu face excepție, chiar dacă suntem o echipă nou înființată. Ne dorim să câștigăm fiecare meci dacă este posibil.”

Vaccinarea împotriva COVID-19, ar fi în avantajul sportivilor, dar inclusiv din punct de veder financiar ar ajuta echipele

„Dacă Min. Sănătății și cel al Sportului vor decide să introducă în etapa a 2-a și sportivii, pentru noi ar fi o bucurie foarte mare. odată pentru că am scăpa de emoțiile testelor COVID săptămânale, plus am fi scutiți de costurile cu acest test care nu sunt deloc mici”, a declarat Adrian Feher. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *