Ambasadorul României în Ungaria a vizitat Sălajul

🇷🇴🇭🇺 Excelența Sa Gabriel-Cătălin Șopandă, ambasadorul României în Ungaria, alături de consilierul economic al misiunii diplomatice, Horia Mintaș, s-a aflat, vineri, 24 martie, într-o vizită de lucru în județul Sălaj.
🤝 Aceștia au fost întâmpinați la sediul Consiliului Județean Sălaj, de către președintele Dinu Iancu-Sălăjanu, după care au avut o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri din județ. Discuțiile au vizat identificarea de noi oportunități de dezvoltare a companiilor din Sălaj în țara vecină, atragerea de investitori maghiari în zonă, precum și posibilitățile promovare turistică a Țării Silvaniei.
📌 „Îi mulțumesc Excelenței Sale pentru vizita făcută și pentru deschiderea în ceea ce privește consolidarea relațiilor economice dintre antreprenorii sălăjeni și cei din Ungaria. În cadrul întrevederii pe care am avut-o i-am prezentat particularitățile județului nostru și oportunitățile pe care le oferă Țara Silvaniei. Am făcut, astăzi, un pas important în direcția colaborării dintre mediul de afaceri din Sălaj și cel din Ungaria și sunt convins că un dialog dinamic va contribui la crearea de parteneriate solide”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.
📜 În semn de apreciere pentru implicarea în mijlocirea legăturilor antreprenoriale dintre oamenii de afaceri sălăjeni și cei maghiari, președintele Dinu Iancu-Sălăjanu i-a oferit Excelenței Sale simbolul „Porta Praetoria”.
👥 Programul zilei a continuat la Casa Memorială „Iuliu Maniu” de la Bădăcin, după care ambasadorul s-a întâlnit cu primarul orașului Șimleu Silvaniei, Mihai-Cristian Lazăr, și a vizitat Fabrica de Mobilă Simex, respectiv Podgoria Silvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *