FOTO| Anastasios Medical deschide cea de-a 3-a clinică, la Zalău

Anastasios Medical, o companie cu capital 100% românesc, a pornit din dorința de a crea un nou concept în domeniul serviciilor medicale private din România, ridicând standardul îngrijirii pacienților la un nivel excepțional.

 Astăzi ne mândrim cu o echipă de peste 50 de medici primari și specialiști, asistente și alți colegi care se străduiesc să asigure confortul și îngrijirea deosebită pentru pacienții noștri în fiecare zi.

 În acest moment suntem prezenți în 2 orașe din România, Cluj-Napoca și Bacău, iar de luni, 19 Decembrie 2022, vom deschide cea de-a 3-a clinică, la Zalău.

 Strategia de extindere vizează pe anul 2023 deschiderea unui hub medical la Iași cu o suprafață de aproximativ 1600 mp unde se vor regăsi o paletă largă de servicii medicale, centru stomatologic, farmacie, aparatură și dispozitive medicale și o cafenea. Cea de-a doua locație va fi o policlinică în orașul Alba Iulia.

Tot în 2023, se va demara și proiectul campusului medical Anastasios din Cluj Napoca, cu o suprafață construită de aproximativ 17.000 mp, care va integra toată paleta serviciilor medicale (ambulatorii, spitalicești, laborator analize, laborator imagistică, centru stomatologic, farmacie), focusul principal al serviciilor de spitalizare continuă fiind pe segmentul chirurgical.

 Revenind la clinica Anastasios Zalău, pacienții vor putea accesa următoarele servicii: neurochirurgie, ORL, chirurgie generală, proctologie, chirurgie vasculară, flebologie, chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, ortopedie, cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, endocrinologie, urologie și obstetrică-ginecologie. Medicii care vor fi prezenți la Clinica Anastasios din Zalău sunt medici din cadrul rețelei Anastasios Medical, marea lor parte fiind din Cluj Napoca.

 Venim în întâmpinarea pacienților cu servicii de consultații și de diagnostic, investigații și tratamente chirurgicale în regim ambulator.

Iustinian-Ioachim Simion,

Director General

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *