Andreea Pirui nu a consumat droguri la volan. Probele de la laborator sunt NEGATIVE

La data de 24 septembrie mai toate ziarele scriau despre faptul că zălăuanca Andreea Pirui (fostă concurentă la emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D) a fost oprită în trafic în centrul Zalăului, pe Bulevardul Mihai Viteazul, iar la testarea antidrog a fost depistată pozitiv la THC (ar fi fumat iarbă).

Atunci, conform procedurilor polițiștii de la Biroul Rutier Zalău au dispus întocmirea unui dosar penal pentru consum de droguri la volan și a suspendat dreptul de a conducere tineriei Andreea Pirui.

Pentru a fi confirmată existența drogurilor în corp, Andreea Pirui a fost condusă la UPU-SMURD Zalău unde i sa recoltat probe de sânge și urină.

La câteva zile după incident, Andreea Pirui a intrat în direct la o emisiune TV pe Antena 1, unde a povestit prin ce a trecut și a reiterat faptul că este victima unei „greșeli” și că nu consumă droguri.

Rezultatele biologice de laborator au venit zilele trecute și i-au fost transmise Andreei Pirui. Potrivit examinării celor două probe de sânge și urină, a rezultat CLAR că Andreea Pirui NU a consumat droguri, respectiv THC, astfel că și-a recăpătat dreptul de a conduce.

Mai departe, polițiștii au întocmit documentele în dosarul penal și au înaintat procurorului de caz cu soluția de clasare, neexistând probe.

Chiar dacă este o situație nu foarte plăcută, o persoană care este depistată în trafic pozitiv la testarea Drugtest, trebuie să urmeze procedurile prevăzute de lege, iar polițiștii și-au făcut datoria conform legilor în vigoare.


Amintim că în seara zilei de 24 septembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a emis un comunicat de presă potrivit căruia o tânără de 33 de ani din Zalău (nr – Andreea Pirui) a consumat drogul THC la volan.

„În această seară (nr. – vineri, 24 septembrie) la ora 20:15, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o tânără, de 33 de ani, din Zalău, sub influența substanțelor psihoactive. Fapta s-a petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, în zona centrală. Testul cu aparatul Drugtest a fost pozitiv la THC.

Conducătoarei auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *