Antrenorul echipei SCM Zalău, George Zima după ratarea calificării în Liga a II-a

SCM Zalău a ratat într-un mod dramatic calificarea în Liga a II-a, deși nu a pierdut în fața Unirea Dej.

După egalul din tur, 0-0 acasă la Unirea Dej, băieții lui George Zima s-au mobilizat pentru jocul final de sâmbătă de pe Stadionul Municipal Zalău.

Mihai Onicaș a reușit să deschidă scorul pentru SCM Zalău cu o foarfecă din careul mic, astfel că Zalăul a trecut în avantaj.

Jocul părerea să ducă spre succesul mult așteptat, adică calificarea în liga secundă după 16 ani.

Însă totul a fost ruinat la ultima fază de joc, când Unirea Dej a reușit să marcheze dintr-o lovitură liberă bătută la colțul scurt, căpitanul lovind mingea cu capul.

Unirea Dej a reușit să egaleze în minutul 96,astfel grație golului marcat în deplasare s-a calificat în Liga a II-a, chiar in anul în care împlinește 100 de ani de la înființare.


George Zima continuă la SCM Zalău!

În această dimineață conducerea clubului a ajuns la un acord cu antrenorul George Zima în vederea continuării proiectului și în sezonul următor.

Acesta va fi ajutat de Alexandru Pop care va rămâne în continuare antrenor secund. Obiectivul echipei este promovarea în Liga 2!


Antrenorul echipei SCM Zalău, George Zima a declarat că: „O nereuşită dureroasă, dar încep cu concluzia unei zile negre pentru noi. Trebuie să înţelegem şi să acceptăm că tot ce se întamplă în fotbal şi în viaţă, se întâmplă cu un scop. Este important ca toţi să ne facem propria analiză, să conştientizăm şi să ne asumăm toate deciziile din acest sezon sau din ultima lună în speţa mea, toate acestea spre dezvoltarea noastră pozitiva ca oameni. Dezamăgirea este imensă, nu se poate exprima în cuvinte, dar avem doua variante: ne consumăm durerea cateva zile şi o luăm de la zero, mult mai puternici şi mai infometaţi de performanţă sau ne lasăm. Eu unul aleg varianta de a munci mai mult şi de a mă întoarce mult mai puternic, pentru că nimic nu mă poate opri din drumul meu spre performanţă. Imi doresc ca şi jucătorii să aleagă călătoria în care doar cei puternici rezistă, iar SCM Zalău să îşi dorească promovarea în sezonul următor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *