Antrenorul principal al SCM Zalău, George Zima, după victoria din Cupa României

SCM Zalău a reuşit să se impună la limită la Şimleu Silvaniei, calificându-se în faza următoare a Cupei României. La finalul partidei, George Zima s-a declarat mulţumit de victoria obținută în fața fostei echipe, chiar dacă un jucător important s-a accidentat chiar înaintea jocului.

Antrenorul principal al SCM Zalău, George Zima, după victoria din Cupa României 🏆: „Știm cu toții că acest joc generează multe orgolii și ambiții. A fost primul joc oficial pentur noi, după 13 transferuri efectuate. Ne-a dat peste cap accidentarea lui Sorian, fiindcă tot ce am construit în ultima perioadă, am făcut împreună cu el. Chiar dacă am avut de suferit din punct de veder al alcăturii primului 11, am jucat ceea ce mi-am propus și tactic am arătat că suntem o echipă puternică. Echipa nu arată încă așa cum îmi doresc, dar se vede că avem maturitate în joc, iar în a doua reprinză nu am dat nicio șansă adversarului nostru. Sportul Șimleu a crescut mult în ultima perioadă atât datorită muncii pe care am făcut-o eu, cât și muncii pe care o face acum Dacian Nastai”. 
Fundașul de la SCM Zalău, Răzvan Dulap a marcat singurul gol al meciului în minutul 40 dintr-o fază fixă.
Răzvan Dulap, marcatorul unicului gol în „derby de Sălaj”: „Este o victorie de moral, ținând cont că a fost primul joc oficial și era important să începem cu dreptul pentur bunul mers al lucrurilor. Felicit băieții și întregul staff, dar greul abia acum începe. A fost un meci de uzură după părerea mea, între două echipe bune din Liga a III-a, care vor avea un cuvânt greu de spus în campionatul următor. Pe această cale felicit și băieții de la Sportul Șimleu pentru dăruirea de care au dat dovadă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *