Antrenorul SCM Zalău, George Zima, declarații după trei înfrângeri consecutive

Dacă campionatul trecut Zalăul a fost la o secundă de calificarea în Liga a II-a, sezonul acesta pare total diferit și mult mai greu.

SCM Zalău trece printr-o perioadă nefavorabilă și pierde meci după meci in Liga a III-a Seria 10. Deși are stabilit un obiectiv clar, promovarea în Liga a II-a, se pare că atingerea acestui vis devine tot mai greu de îndeplinit.

SCM Zalău a înregistrat azi a treia înfrângere consecutivă, acasă cu Lotus Băile Felix. Băieții lui George Zima au mai pierdut acasă cu Sportul Șimleu și în deplasare la Minaur Baia Mare.

În schimb cealaltă echipă a Sălajului din Liga a III-a, Sportul Șimleu pare să aibă un parcurs mult mai bun și după ce a bătut SCM Zalău, azi a reușit un egal prețios cu liderul seriei Minaur Baia Mare.

“Imi vine sa intru in pamant de rusine si imi asum tot acest parcurs dezastruos, dar nu stiu cu ce ajuta acest aspect.
Se intampla lucruri pe care nu le pot controla si tot ce s-a intamplat in ultimele 3 saptamani au dus la acest parcurs.
Dupa discutia cu dl primar stiu ca are incredere in mine, cel putin in faptul ca muncesc mult, imi doresc enorm sa reusesc si ca sunt un om corect. Ca nu sunt rezultate, a spus-o si dansul, asa e in sport; unii castiga altii pierd, important e sa invatam, sa ne sustinem unii pe altii si sa corectam. Din pacate sunt anumite orgolii personale de neinteles la adresa mea care incearca sa ma determine sa plec eu. Nu tundem iarba o saptamana, nu mai spalam hainele de antrenament, inainte cu o zi de joc anulam cantonamentele si amendam jucatorii ca au afisat acel mesaj. Si daca ar fi de inteles ca jucatorii trebuie pedepsiti in acest mod, nu o faci inainte de joc, cand suntem intr o asemenea situatie si cu atatea probleme.
Eu nu mi doresc sa plec si mi- as dori sa continui, sa fac tot ce tine de mine sa redresam situatia, dar daca se considera ca eu sunt problema in acest club si de maine totul s-ar rezolva in bine cu plecarea mea, sa isi asume demiterea mea, nu sa fiu fortat sa plec prin alte actiuni.
Eu imi doresc foarte mult binele clubului si sa reuseasca performanta de a reusi promovarea si in acest scop sunt dispus la orice sacrificiu uman sau material, pentru mine fotbalul e religie si nu il pacalesc”, a spus George Zima SCM Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *