Antreprenorii își dau întâlnire la Zalău la evenimentul Chapters by Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan, co-fondator Musette, aduce la Zalău conceptul Chapters, dedicat femeilor antreprenor din România, indiferent dacă sunt la început de drum sau au o experiență mai mare în afaceri.

Zalau Vineri, 24 martie, începând cu ora 10:00, în cadrul locației Brilliant din str. George Coșbuc nr. 1, va avea loc evenimentul Chapters by Cristina Bâtlan.

Chapters aduce în interiorul comunității invitați antreprenori și specialiști din cele mai diverse domenii, povești de business care să inspire și să demonstreze că nimic nu este imposibil. Printre subiectele atinse în cadrul evenimentului vor fi: “Afaceri de la zero, start-up de success”, “Pasiune sau reinventare? Ce ne conduce în business zi de zi?” și “Instrumentele fără de care nu poți crea un business solid”.

“Îmi doresc să sprijin antreprenoriatul #feminin și să împărtășesc din experiența mea de business, cautând să fiu de folos comunității mele. Chapters oferă oportunități de dezvoltare profesională și ajută la construirea de relații puternice cu comunitățile sociale și de afaceri din România. Pentru noi, Chapters nu este doar o adunare de o zi, ci o mișcare pe termen lung la care vom continuă să lucrăm în viitor”, declară Cristina Bâtlan.

Ajuns la ediția a doua, Chapters by Cristina Bâtlan a reușit să formeze o comunitate intimă pentru femeile care își doresc să se dezvolte în carieră și să-și extindă sfera de influență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *