Anunț de mediu – UAT Meseșenii de Jos

Anunț public privind decizia etapei de încadrare a proiectului

COMUNA MESEȘENII DE JOS , titular al proiectului: “CONSTRUIRE POD PESTE VALEA MITII PE STRADA PRINCIPALA IN LOCALITATEA AGHIRES, COMUNA MESEȘENII DE JOS, (SPRE CENTURA ZALAU)”, anunță  publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția mediului Sălaj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: CONSTRUIRE POD PESTE VALEA MITII PE STRADA PRINCIPALA IN LOCALITATEA AGHIRES,  COMUNA MESEȘENII DE JOS, JUDETUL SALAJ (SPRE CENTURA ZALAU)”, propus a fi amplasat în județul Sălaj, com.Meseșenii de Jos, sat Aghires, F.N, judetul Salaj

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Salaj din Zalau, str. Nr. 2, jud. Salaj, in zilele de luni pana joi, intre orele 09⁰⁰-14⁰⁰, vineri intre orele 09⁰⁰-13⁰⁰, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmsj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *