Anunț important pentru publicul călător SC Transurbis SA Zalău!

ÎN ATENȚIA PUBLICULUI CĂLĂTOR 

S.C TRANSURBIS S.A. ZALĂU informează publicul călător că, în data de 24 ianuarie 2022, programul de circulație al autobuzelor se va desfășura conform programelor de sâmbătă afișat în stațiile de autobuz.

Vă reamintim faptul că, pentru a beneficia de gratuitatea serviciilor publice de transport local, elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat / pensionarii și celelalte categorii de beneficiari solicită centrelor de emitere a documentelor de transport, aparținând operatorului de transport public local S.C. Transurbis S.A. Zalău, eliberarea documentului de calatorie pentru transportul local de tipul Tichet / Titlu de de călătorie elevi/Card, cu valabilitate lunară.

VALABILITATEA TUTUROR CARDURILOR DE CĂLĂTORIE POT FI PRELUNGITE ÎN SISTEM ON-LINE PRIN ACCESAREA PAGINII DE INTERNET A S.C. TRANSURBIS. S.A. www.tuz.ro SECȚIUNEA CARDURI & BILETE – Reîncărcare carduri/ Portofel electronic sau la punctele de distribuție a biletelor și abonamentelor din cadrul SC Transurbis SA Zalău.

Elevii au obligația de prelungire LUNARĂ a cardului de călătorie iar pensionarii ANUAL.

Circulația pe mijloacele de transport în comun fără deținerea de bilete/abonamente sau carduri de călătorie a cărei valabilitate lunară nu a fost prelungită constituie contravenție sancționată cu amendă contravențională.

CONDUCEREA S.C TRANSURBIS S.A. ZALĂU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *