Aproape 100 de sălăjeni amendați pentru că nu purtau masca de protecţie

Peste 150 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în cursul zilei de ieri, în județul Sălaj. Aproape 100 dintre acestea au fost aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, structurile cu atribuţii în domeniu a fost legitimat 808 persoane, fiind verificate 109 mijloace de transport persoane și 69 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nepurtarea măștii de protecție, valoarea totală a acestora fiind de 10250 lei.

Alte 16 sancţiuni au fost aplicate de jandarmii sălăjeni. Dintre acestea opt au fost aplicate pentru lipsa declaraţiei şi opt pentru nepurtarea măştii de protecţie. Valoarea sancţiunlior este de 2500 lei.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au aplicat și polițiștii locali 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6250 lei.

Pe lângă acțiunile desfășurate pentru prevenirea răspândirii noului virus, polițiștii au mai desfășurat şapte acțiuni punctuale, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 54 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7000 lei.

În activităţi au fost angrenaţi 73 de poliţişti, 40 jandarmi şi 29 poliţişti locali.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *