As. Med. Iuhas Erzsebet felicitată de președinte CJ Sălaj pentru 45 de ani de muncă la Spitalul Județean Zalău

🤝 Doamna Iuhas Erzsebet, asistent medical principal în cadrul Laboratorului BK de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, a fost felicitată, astăzi, de către președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, cu prilejul împlinirii a 45 de ani de activitate în cadrul unității spitalicești, care sărbătorește, de asemenea, 45 de ani de la înființare.

📜 În același cadru, președintele CJ Sălaj a oferit o diplomă aniversară Spitalului Județean, pentru înaltul profesionalism, entuziasmul și dăruirea cu care personalul acestuia s-a dedicat și continuă să se dedice pacienților.

📌 „Sistemul de sănătate este unul dintre pilonii pe care se clădește și se dezvoltă o societate prosperă. Pentru municipiul Zalău și pentru județul Sălaj, Spitalul Județean de Urgență înseamnă foarte mult, fiind nu doar un furnizor de servicii medicale de înaltă calitate, ci și un mediu în care mii de persoane au evoluat pe plan profesional și s-au dedicat în mod constant pacienților. Cu recunoștință profundă, adresez mulțumiri tuturor celor care au contribuit în acești 45 de ani la buna funcționare a celei mai importante unități de sănătate din județ și au pus în prim-plan devotamentul față de comunitate și sănătatea cetățenilor. La mulți ani!”, a transmis, cu acest prilej, Dinu Iancu-Sălăjanu.

🩺 În cei 45 de ani de existență, la SJU Zalău s-au efectuat peste un milion de externări și au venit pe lume aproximativ 80.000 de copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *