Asociației Tinerilor Sălajeni demarează o campanie de strângere de fonduri după incediul devastator din Cuceu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj a fost anunțat duminică seara, la ora 20.42, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Cuceu.

Două minore (de 9 ani, respectiv de 12 ani) au fost găsite de echipajele de pompieri și au fost evacuate din locuință. Ele au suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului, iar din nefericire, a fost declarat decesul acestora de către medicul aflat la fața locului.


Dragi prieteni,
O tragedie neașteptată a lovit recent familia din localitatea Cuceu, iar doi îngeri, Anamaria de 9 ani și Cristina de 12 ani, au fost răpiți prea devreme de un incendiu devastator.
Asociația Tinerilor Sălăjeni lansează acum o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia și pe cei afectați să depășească această tragedie. Orice contribuție contează și face o diferență semnificativă.
Așadar, vă îndemnăm să vă deschideți inimile. Împreună putem aduce un strop de lumină în întunericul prin care familia trece acum.
Detalii pentru donații sunt disponibile la Uleniuc Vasile-Sergiu 📞 (0754.239.991)
Cont pentru donații: RO89 BTRL RONCRT 0611516901 – Asociația Tinerilor Sălăjeni.
Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor oferiți.
Cu prietenie,
Presedintele
Asociației Tinerilor Sălajeni,
Sergiu ULENIUC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *