Asocierea DRUM CONSTRUCT (Leader), RIPOSTA TRANS SRL, MIRGHIS & MAYER, asfaltează străzile din Șimleu Silvaniei

Primăria Șimleu Silvaniei a finalizat anul trecut în august licitația pentru asfaltarea a 25 de străzi din oraș, proiect în valoare de 5 milioane de euro.

Câștigătorul licitației este asocierea de firme formată din DRUM CONSTRUCT (Leader), RIPOSTA TRANS SRL, MIRGHIS & MAYER, SC PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA, Total Business Land SRL, SXA EXPERT PROIECT CONSULT SRL, T DANCOR ROMCONSTRUCT, SC LA CONSULT&DEVELOPMENT SRL, GREEN COLLECTIVE S.R.L.

Primarul Oraşului Șimleu Silvaniei,  Cristian Lazăr,  a semnat contractul pentru lucrări de asfaltare a 25 de străzi din oraș. Proiectul are o valoare de 25 de milioane de lei și este finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

„REABILITĂM 22 DE STRĂZI !
Am semnat contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea a 22 străzi. 25 milioane lei vor intra în economia locală a orașului, mai ales că firmele care s-au asociat în vederea realizării proiectului sunt din Șimleu Silvaniei și din împrejurimi. Una dintre societăți e din Oradea, dar toată echipa e din orașul nostru. Termenul de execuție și proiectare e de 15 luni în total. Le-am cerut constructorilor ca în termen de 10 zile să prezinte planul și planificarea lucrărilor pentru a ne asigura că totul va fi în regulă.
LA TREABĂ ȘI SPOR LA LUCRU !”, transmite primarul Oraşului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *