Atacantul Vlad Morar a marcat în victoria cu 4-1 cu Dinamo

Gaz Metan a surclasat Dinamo, scor 4-1.

Vlad Morar, Ricardo Valente și Ronaldo Deaconu au marcat în prima repriză pentru Gaz Metan, iar Nasser Chamed a înscris din penalty în finalul jocului.

Golul dinamoviștilor a fost reușit de Deian Sorescu la scorul de 2-0 pentru gaziști. În urma acestui rezultat, formația lui Mihai Teja a acumulat 21 puncte și a urcat provizoriu pe locul 4 în play-out.

Atacantul Vlad Morar a deschis scorul 

Gaz Metan a avut un penalty clar neacordat în minutul 3, atunci când Steliano Filip l-a lovit cu piciorul în cap pe Sergiu Ciocan, dar centralul Iulian Călin a dictat repunere din 6 metri.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 14, atunci când Ronaldo Deaconu l-a deschis excelent pe Vlad Morar care a șutat și a deschis scorul.

Peste doar un minut, Dinamo a avut șansa egalării, însă Adam Nemec a trimis mingea în bară din centrarea lui Deian Sorescu.

În minutul 29, Ronaldo Deaconu l-a deschis foarte bine pe Ricardo Valente, care a dus scorul la 2-0.

Dinamo a redus din diferență în minutul 35 atunci când Deian Sorescu a primit o pasă lungă, Mihai Velisar nu a reușit să intervină corect, iar jucătorul oaspeților a înscris.

Peste doar patru minute, Ronaldo Deaconu a marcat și el. Acesta a șutat la rădăcina barei din afara careului de 16 metri și a dus scorul la 3-1.

Dinamo a rămas în zece oameni în minutul 65, atunci când Andrei Blejdea a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Peste trei minute, portarul Răzvan Pleșca a reținut mingea șutată de Paul Anton din voleu după un corner. În minutul 82, Ricardo Valente a scăpat singur cu portarul, dar a tras în plasa laterală. În minutul 87, Steliano Filip l-a faultat în careul de 16 metri pe Romeo Roberto, iar arbitrul a indicat punctul cu var.

Nasser Chamed a executat lovitura de pedeapsă și a stabilit scorul final al întâlnirii, 4-1 pentru Gaz Metan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *