ATENȚIE. A început deratizarea și dezinsecţia scărilor de bloc și subsolurile care sunt inundate

Primăria municipuului Zalău, prin SC Coral Impex, aduce în atenția publică faptul că azi, 27 aprilie 2022 a început procesul de deratizare și dezinsecţie a scărilor de bloc și subsolurile care sunt inundate.
În cadrul procesului de dezinsecţie se utilizează produsul CY 10.
În cadrul procesului de deratizare se utilizează produsul Rattidion Block.
PERICOLE:
În cazul dezinsecţiei pot apărea reacții alergice ale pielii. Pot apărea senzații cutanate, ca de exemplu senzația de arsură sau înțepături pe față și pe mucoase. În cazul contactului cu substanța clătiți în abundență cu apă, nu beți lapte, dacă apar efecte secundare se recomandă prezentarea de urgență la medic.
În cazul deratizării se poate produce hemoragie internă în caz de ingerare accidentală a substanțelor raticide și se recomandă prezentarea de urgență la medic ( antidot Vitamina K1).
Recomandări:
Pentru serviciile de dezinsecţie este necesar
După efectuarea dezinsecţiei, suprafețele /obiectele care intră în contact direct cu persoane (balustrade, birouri, bănci, scaune, etc) și care nu au fost acoperite în momentul efectuării tratamentelor se vor neutraliza prin spălare cu apă, după aerisirea incintei.
După terminarea tratamentului, beneficiarul are obligația de a aerisi spațiile care au fost supuse tratamentelor, înainte de intrarea în incintă.
Pentru serviciile de deratizare este necesar
menținerea afișelor avertizoare pe perioada existenței sbtațiilor de intoxicare.
ATENȚIE!
Vă rugăm să nu circulați/intrați în spațiile tratate pentru un interval de două ore după efectuarea dezinsecţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *