ATENȚIE! Sălăjeni înșelați prin metoda „Candy”

În ultima perioadă mii de români dornici de a se îmbogăți peste noapte au fost înșelați prin metoda „Candy”. Tot mai mulți sălăjeni se numără printre păgubiți.

Tragem un semnal de alarmă persoanelor dornice de îmbogățire rapidă. Nu vă lăsați pradă tentației și nu „investiți” în iluzii prezentate în mediul online!

Întotdeuna au existat persoane care au profitat de naivitatea oamenilor și de dorința acestora de a se îmbogăți peste noapte fără să facă nimic.

Cea mai de actualitate metodă de escrocherie online este cea denumită „Candy”, care a făcut deja numeroase victime.

Astfel, prin intermediul unei invitații online, transmise pe rețelele de socializare, internauții primeau un link și erau îndemnați să se înregistreze în aplicația care le promitea câștiguri din ce în ce mai mari celor care erau dispuși să investească.

Pentru a face parte din comunitatea celor care se îmbogățeau, cei interesați trebuiau să își creeze un cont, dar nu înainte de a trimite o sumă de bani în contul unui terț.

„Investitorilor” li se promitea că, după deschiderea contului, vor primi banii înapoi, ba chiar că vor obține câștiguri mai multe decât s-ar aștepta, dacă vor continua să urmărească mai multe videoclipuri trimise de escrocii care stateau în spatele a ceea ce specialiștii au numit „metoda Candy”.

Cei care doreau un câștig mai mare, investeau mai mult, cumpărând o „comoară” care ar fi trebuit să crească pe măsură ce „investitorii” urmăreau reclamele și filmulețele care le erau trimise…bineînțeles că nu a fost deloc așa, iar oamenii nu numai că nu au câștigat nimic, dar nu și-au putut recupera nici investiția.

Fiți precauți atunci când vi se promit câștiguri peste noapte. Nu intrați în astfel de jocuri, nu transmiteți nimănui datele de pe cardurile dumneavoastră și nu trimiteți sume de bani necunoscuților. De cele mai multe ori, în spatele unor astfel de promisiuni se află răufăcători pregătiți să profite de naivitatea dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *