Autoritățile județene au discutat cu producătorii și comercianții din halele agro-alimentare

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, s-a întâlnit azi cu producătorii și comercianții care își desfășoară activitatea în halele agro-alimentare din Zalău, având în vedere că ultimele norme impuse de autorități nu mai permit funcționarea piețelor închise.
La discuții a participat prefectul Virgil Țurcaș, subprefectul Romeo Sârca și viceprimarul Municipiului Zalău, Nicolae Fazakas.
”Am înțeles exact ceea ce producătorii și comercianții din halele agro-alimentare își doresc și, la fel cum o spuneam în cadrul întâlnirilor avute, voi face toate demersurile necesare pentru a găsi soluțiile potrivite astfel încât aceștia să își poată desfășura activitatea în continuare, bineînțeles, cu respectarea tuturor normelor sanitare. Le mulțumesc pe această cale și reprezentanților Instituției Prefectului, Direcției de Sănătate Publică și ai Primăriei Zalău pentru că au dat dovadă de implicare și sunt convins că împreună vom găsi soluțiile potrivite pentru producători și comercianți pe deoparte și clienți, pe de altă parte”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *