Autospecială a Poliţiei Jibou implicată într-un eveniment rutier

La data de 11 septembrie a.c., la ora 16.16, pe D.N. 1H în localitatea Jibou, un bărbat de 75 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism și remorcă, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul în care a pătruns pe D.N. 1 H, din curtea unei societăți comerciale, a virat spre stânga peste ambele sensuri de circulație, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o autospecială a Poliției Orașului Jibou, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, deplasându-se pe drumul prioritar, pentru a interveni la un accident rutier cu victime, produs pe raza localității sălăjene Surduc.

În urma evenimentul rutier au rezultat pagube materiale, ambele autovehicule prezentând avarii.

Atât bărbatul care conducea ansamblul de vehicule, cât și conducătorul autospecialei de poliție au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *