Avarie la rețeaua de apă în Șimleu! Primarul Cristian Lazăr a intervenit prompt și a evitat un DEZASTRU

Un incident neplăcut s-a petrecut azi în Șimleu Silvaniei. O greșeală a lucrătorilor care execută extinderea rețelei de apă, a creat o avarie la rețeaua din oraș, astfel că oamenii au fost deranjați, iar nemulțumirile au ajuns și la nivelul conducerii Primăriei Șimleu.

Tânărul edil Cristian Lazăr a intervenit promp, a adunat rândurile, a format repede o echipă și a intervenit în forță și a reușit să evite un dezastru pentru locuitorii orașului.

Deși avaria este programată să fie rezolvată în cel mai scurt timp, primarul Cristian Lazăr este nemulțumit că astfel de incidente au loc în orașul aflat în administrarea lui și promite șimleuanilor că va lua cele mai dure măsuri și va cere explicații celor responsabili de aceste lucruri neplăcute.

„Avem un eveniment neplăcut în oraș în urma intervențiilor la conductele de apă, dar am reușit totodată să adunăm o echipă bună de intervenție, care lucrează și la această oră.
Le mulțumesc pe această cale reprezentanților Companiei de Apă, fiindcă am evitat o avarie de 10 ore în tot orașul. Într-o oră sperăm ca lucrurile să intre în normal.
E încă un semnal de alarmă pentru firmele care au contracte în Șimleu și care va trebui să-și adapteze rapid metodele de lucru. Sunt foarte nemulțumit de ce se întâmplă și lucrurile nu pot să rămână așa, chiar dacă nu Primăria Șimleu i-a angajat, dar Primăria Șimleu monitorizează punctual contractele de extindere de apă și canalizare care se derulează în acest moment pe mai multe artere ale orașului. Ceea ce s-a întâmplat astăzi pe străzile 1 Decembrie și Mihail Kogălniceanu nu trebuie să se mai repete, dimpotrivă vreau să vedem că lucrările se desfășoară într-o dinamică mai bună. O să am o discuție zilele acestea cu toți cei responsabili de derularea lucrărilor pentru a lămuri toate aspectele ce țin de implementarea proiectului. Nu le va fi ușor!”, transmite primarul Șimleului pe pagina de Facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *