Avocatul Cristian Lazăr ales președinte PNL Șimleu și viitor candidat la primăria orașului

La doar 27 de ani, tânărul avocat Cristian Lazăr a foat ales președinte al organizației PNL Șimleu Silvaniei.

Alegerea lui Lazăr a fost făcută în forurile de decizie a partidului și cu prezența ministrului Lucian Bode, a președintelui CJ Sălaj Dinu Iancu Sălăjanu și a membrilor liberali din Șimleu.

Mihai Cristian Lazăr are 27 de ani, este băiatul actualului viceprimar cu atribuții de primar al Orașului Șimleu, a absolvit facultatea de drept lw UBB Cluj-Napoca și din 2017 este avocat al Baroului Cluj. Un an mai târziu, Mihai Lazăr a absolvit și un master în „Științe penale și criminalistică”, tot la UBB Cluj-Napoca.

„Sunt onorat de decizia Comitetului de Coordonare Local de a mă desemna ca președinte interimar al organizației PNL Șimleu Silvaniei. Acest lucru mă obligă si îmi dă responsabilitate pentru că rezultatele dovedesc că organizația PNL Șimleu Silvaniei este organizația fanion a județului prin prisma performanțelor politice obținute. Stiu bine ce am de făcut. Sunt multe lucruri, iar succesul pe mai departe înseamnă implicare totală și o organizare adaptată nevoilor orașului.

Intenția mea este aceea de a structura pe mai departe o organizație unită în jurul unui singur țel: acela de asigura o modernizare accelerată a orașului Șimleu Silvaniei și în același timp să răspundă prompt nevoilor și problemelor cetățenilor acestuia. Un semnal pe care vreau să-l lansez este și acela că indiferent de aria de expertiză, porțile acestei organizații sunt deschise larg tuturor acelora care își doresc și ei un viitor puternic și frumos pentru acest oraș. Sunt sigur că vor veni alături de noi. Când vine vorba de schimbarea feței acestui oraș, vom avea grijă să fie cât mai multă administrație, și cât mai puțină politică.

Sunt conștient că măsura în care vom raspunde nevoilor orasului va fi și măsura dezvoltării organizatiei si de aceea consider că trebuie să punem interesului cetățeanului înaintea interesului politic.

Sunt sigur că acum este cel mai bun moment ca Sălajul și orașul Șimleu să crească și să se modernizeze. Avem un ministru care face performanță în Guvern, un Consiliu Județean cu motoarele turate, avem reprezentanți în structurile centrale, prin urmare: premise și o conjunctură extrem de favorabilă dezvoltării.

Asa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis în exclusivitate pentru Monitorul de Sălaj, noul lider al PNL Șimleu Silvaniei, avocatul Cristian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *