Bănuit de furt calificat, identificat și reținut de polițiștii sălăjeni

Luni, 4 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au identificat și reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, un tânăr de 23 de ani, din localitatea sălăjeană Derșida, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe acesta că, în cursul lunii august a.c., ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Zalău. Autoturismul a fost recuperat și restituit proprietarului.

La data de 5 septembrie a.c., față de tânărul de 23 de ani a fost dispusă luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *